Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Staff

unsociably

Recommended Posts

Reclamatie Staff

MODEL

1. Numele tau din joc: bepat

2. Numele jucătorului reclamat: JustW

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am luat ban pentru hack dar nu a gasit nimic in control

4. Martori: rNope

5. Sectiune: SkyPvP

6. Dovezi - Poze: 4mgtSYk.jpg

5 hours ago, Razvan said:

Eu vad ca ai primit ban de la 1bagel.. @1Bagelprezinta tu dovada

1Bagel mi-a dat ban dar JustW este cel care mi-a facut control si care l-a pus pe 1Bagel sa ma baneze in timpul eventului. Eu consider ca ban-ul nu a fost corect si astept o dovada concreta din partea lui @JustW
EDIT: Au trecut si 24 de ore si inca nu a prezentat dovada

Edited by unsociably

4 hours ago, JustW said:

Salut, aici este dovada : 

M-ai intrebat si ce ar putea fi, unul dintre multele ghost client-uri care dau restart la pcasvc dupa self destruct este Lowkey.

Salut JustW, dupa rezultatele scan-ului apar acele log-uri dar nu mi se pare o dovada suficienta pentru a ajunge la concluzia ca am folosit acel client numit Lowkey. Nu doar acel cheat da restart la pcasv si consider ca nu trebuia sa sari direct la concluzii si sa verifici mai atent. 

Ai putea sa dai si filmarea completa cu controlul? Ca sa se vada ca nu mi-ai gasit nimic.

Acum 4 ore, JustW a spus:

Salut, aici este dovada : 

M-ai intrebat si ce ar putea fi, unul dintre multele ghost client-uri care dau restart la pcasvc dupa self destruct este Lowkey.

Au trecut aproape 2 zile si acum te ai trezit sa raspunzi,nu vezi ca tragi de timp degeaba?