unsociably Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Reclamatie Staff MODEL 1. Numele tau din joc: bepat 2. Numele jucătorului reclamat: JustW 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am luat ban pentru hack dar nu a gasit nimic in control 4. Martori: rNope 5. Sectiune: SkyPvP 6. Dovezi - Poze: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Eu vad ca ai primit ban de la 1bagel.. @1Bagelprezinta tu dovada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unsociably Posted January 5, 2021 Author Share Posted January 5, 2021 (edited) 5 hours ago, Razvan said: Eu vad ca ai primit ban de la 1bagel.. @1Bagelprezinta tu dovada 1Bagel mi-a dat ban dar JustW este cel care mi-a facut control si care l-a pus pe 1Bagel sa ma baneze in timpul eventului. Eu consider ca ban-ul nu a fost corect si astept o dovada concreta din partea lui @JustWEDIT: Au trecut si 24 de ore si inca nu a prezentat dovada Edited January 5, 2021 by unsociably Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustW Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Salut, aici este dovada : M-ai intrebat si ce ar putea fi, unul dintre multele ghost client-uri care dau restart la pcasvc dupa self destruct este Lowkey. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unsociably Posted January 6, 2021 Author Share Posted January 6, 2021 4 hours ago, JustW said: Salut, aici este dovada : M-ai intrebat si ce ar putea fi, unul dintre multele ghost client-uri care dau restart la pcasvc dupa self destruct este Lowkey. Salut JustW, dupa rezultatele scan-ului apar acele log-uri dar nu mi se pare o dovada suficienta pentru a ajunge la concluzia ca am folosit acel client numit Lowkey. Nu doar acel cheat da restart la pcasv si consider ca nu trebuia sa sari direct la concluzii si sa verifici mai atent. Ai putea sa dai si filmarea completa cu controlul? Ca sa se vada ca nu mi-ai gasit nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImNope Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Acum 4 ore, JustW a spus: Salut, aici este dovada : M-ai intrebat si ce ar putea fi, unul dintre multele ghost client-uri care dau restart la pcasvc dupa self destruct este Lowkey. Au trecut aproape 2 zile si acum te ai trezit sa raspunzi,nu vezi ca tragi de timp degeaba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustW Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Nu vad unde am tras de timp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts