duraxfx1234 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 reclamatie Kulinar 1. Numele tau din joc:duraxfx 2. Numele jucătorului reclamat:Kulinar 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:azi am mers la warp pvp cu AlexSCOG1 mateileon si am luat jail pt team de 4 la pvp dar doar noi 3 ne bateam cu kulinar dannezu loXD si b1ckk 4. Martori:alexscog1 mateo_bossu laptic tudorjoker8 5. Sectiune:survival 1.16.4 6. Dovezi - Poze:nu am poze dar pot face Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulinar Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Salut duraxfx, erati 4 la pvp (tu, tudorjoker,alexscog1,si inca unu) uite aici dovada : Link to comment Share on other sites More sharing options...
duraxfx1234 Posted January 5, 2021 Author Share Posted January 5, 2021 salut kulinar , tudor voia sa plece dar tu nu il lasa i , ii dadeai combat si nu putea sa plece din arena de pvp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Ati fost sanctionati corect. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts