Vik Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 (edited) Reclaamtie OniKar 1. Numele tau din joc: Viktqrr 2. Numele jucătorului reclamat: OniKar 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: reach + clicker / la minutul 1:40 se vede tot 4. Martori: - 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: OniKar reach+clicker - YouTube Edited January 5, 2021 by Vik am adaugat cv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oniKar Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 ai fov pro -_- si zici ca am hack lasa te frate,:)) sa si vazut ca mi am prins hit uri de la 3.5 daca vrei te i au pe minemen si dam acolo 1v1 #oniKar BestRo Invidiosii n au drepturi am uitat sa mentionez faceam W tap cei care stiu PvP inteleg de ce zice acest indivit care joaca cu fov la maxim dece aveam reach am uitat sa precizez ca avai si 61 ping Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts