duraxfx1234 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 reclamatie qSnake_05 1. Numele tau din joc:duraxfx 2. Numele jucătorului reclamat:qSnake_05 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:eram la warp pvp si ma bateam cu rataom si snake si el a spus ca are o filmare cu mine rataom adamro si ponomari1234 4. Martori:ponomari orb1taz si vladser 5. Sectiune:survival 1.16.4 6. Dovezi - Poze:nu am Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qSnake05 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Salut mersi pentru Topic tu spui ca nu făceai team cu Rataom eu acuma o sa pun filmarea la minutul 0.43 o sa se vada team de 4 si o sa vezi ca erati unu langa altul si Ponomari123 a fugit Mersi pentru Topic . Seară frumoasă Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duraxfx1234 Posted January 5, 2021 Author Share Posted January 5, 2021 eu nu il vazusem pe rataom si stim amandoi ca are target de la clanul meu , si as dori sa ne dai unjail 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qSnake05 Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 O sa fii decizia unu Grad mai mare daca o sa dorească să va de-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts