Bujorica Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 (edited) Cerere unban - Bujorica Nick: Bujorica Pe ce sectiune ai primit ban: Factions Numele membrului din staff care te-a banat: zPurpled_ Dovezi: https://imgur.com/a/ZU36BkT Alte detalii: Am mai facut o cerere unban, nu se vede nimic clar inafara de faptul ca i-ar fi aparut lui ca am lovit de la 4.7 blocuri. Pe asta se bazeaza banul???? Stim toti ca duelurile sunt buguite, poate nu a avut ala sau eu net, nici macar nu erai acolo. As vrea sa raspunda cineva mai mare.- Edited January 5, 2021 by Bujorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 La minutu 0:50 cand ai iesit din duel dadeai in continuu ai mers in fata si caracterul tau s-a intors pe noi si dadea dupa si-a revenit. P.S: Nu mai fa cereri pe motivu asta ai deja un topic de genu deschis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Mai ai un topic deschis! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts