arymo Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Reclamatie Rachel 1. Numele tau din joc: lxrdArymo_ 2. Numele jucătorului reclamat: Rachel 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Imi da ban pentru refuz control eu find faptul ca nu am fost la pc si probabil era sora mea mai mica care umpla la tastatura si apasa w a s d cate odata si as vrea sa imi faca acum control daca poate ! 4. Martori: Fancy02 , EricMihai004 5. Sectiune: skypvp 6. Dovezi - Poze: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFnaf11 Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Bun arymo, salut. Deci hai sa vedem Unu | Ai fost raportat pe /ac si acela a fost motivul pt care ti am dat control Iti las aici niste dovezi:DOVEZI:DOVADA /ac https://imgur.com/a/LbkKcICDOVADA CONTROL Si daca vrei alte detalii, AI iesit in al doilea minut. O seara/zi faina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arymo Posted January 6, 2021 Author Share Posted January 6, 2021 omule tu ai stat in spawn si te-ai plimbat si eu eram afk si nu ai putut da si tu tp la mine sa vezi daca sunt afk tu tot ai scris 3 minute 2 minute eu zic ca trebuia sa te uiti pe mine sa vezi daca sunt afk nu ???? , tu te-ai plimbat in spawn si ai vorbit pe /a si eu eram afk si dupa mi-am dat restart la pc prin buton ca mi sa blocat pc ul si tu nici nu te-ai uitat pe mine daca sunt afk direct lxrdArymo_ ai 3 minute sa imi dai anydesk ul la control daca iesi ai ban si nici nu te-ai uitat sa vezi daca sunt afk te-ai plimbat in spawn macar ai vazut la 2 minute puteai sa dai un tp sa vezi ce fac daca ma bat daca sunt afk nu nimic dupa ce mai luat la control hai sa fugim prin spawn sa slabim ai mers tot spawn ul de la skypvp si nici nu ai putut sa vezi daca sunt afk ,-, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts