Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamtie!

PascalitO

Recommended Posts

Reclamtie!

1. Numele tau din joc:PascalitO

2. Numele jucătorului reclamat: zDany

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Deci ii urama cu 2 ore am intrebat pe chat cine imi poate face o ferma de depunere, la care zDany a zis ca face el. In timp ce făcea interiorul unde va fii pus afla ca a fost acceptat ca Helper era tot fericit,  eu m-am gândit că dacă va fii Helper nu ar trebuii sa ma tem de o eventuală țeapă! Si la un moment dat mi-a cerut spawnerele si i-am dat așa 1 de IG si 2 cave. Si tot o lalti.o nu o mai facut nimic si cand ii scriu pe chat ca nu il văzusem acolo el nu mai era și-a  dat disconect!

4. Martori: Ca si martor il am pe Vertox,  înainte cu maxim 5 minute am cumparat spawnerul IG de la el !

5. Sectiune:  Reclamatie !

6. Dovezi - Poze: Dupa cum am zis si sus nu am făcut gandidu-ma ca va fi Helper,  clar nu se va gândi la o teapa! Imi pare rau ca nu am făcut! Dar cred ca nici voi nu ati fi facut daca erați în locul meu !

Am fost de fata cand s-a intamplat asta, insa nu cred ca zDanyTnt ar face asa ceva deoarece tocami a luat gradul de helper si nu cred ca ar fi dat teapa fix atunci.

Probabil o fi uitat. Incearca sa dai de el azi.

Zi faina!

5 hours ago, PascalitO said:

Reclamtie!

1. Numele tau din joc:PascalitO

2. Numele jucătorului reclamat: zDany

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Deci ii urama cu 2 ore am intrebat pe chat cine imi poate face o ferma de depunere, la care zDany a zis ca face el. In timp ce făcea interiorul unde va fii pus afla ca a fost acceptat ca Helper era tot fericit,  eu m-am gândit că dacă va fii Helper nu ar trebuii sa ma tem de o eventuală țeapă! Si la un moment dat mi-a cerut spawnerele si i-am dat așa 1 de IG si 2 cave. Si tot o lalti.o nu o mai facut nimic si cand ii scriu pe chat ca nu il văzusem acolo el nu mai era și-a  dat disconect!

4. Martori: Ca si martor il am pe Vertox,  înainte cu maxim 5 minute am cumparat spawnerul IG de la el !

5. Sectiune:  Reclamatie !

6. Dovezi - Poze: Dupa cum am zis si sus nu am făcut gandidu-ma ca va fi Helper,  clar nu se va gândi la o teapa! Imi pare rau ca nu am făcut! Dar cred ca nici voi nu ati fi facut daca erați în locul meu !

FredyIBBIsp imi poti explica si mie cu e posibil sa uiti cand cineva iti da sa ii faci ceva si tu ieși de pe server ? Frate mai ales ca va lua si Helper, pai cu ce ne ajuta el în comunitatea asta ? Ne tepuieste? Frate am 22 de ani nu sunt un copil de 5 ani sa fac pe aici ca trenul ! Oricum mersi de comentarii!