NeutRu Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Cerere unban Nick: NeutRu Pe ce sectiune ai primit ban: Op faction Numele membrului din staff care te-a banat: SweatYT Dovezi: https://youtu.be/TN7DIMNgLKM filmat chiar de el. Alte detalii: Nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetYT Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 dupa cum putem vedea clar la 1.48 si la 2.20 are hack i am facut control dar nu l am controlat peste tot in fisiere are labymod inject si in mai multe parti are hack Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 @SweetYT si eu am dat duel cu el si nu mi se pare ca are hack doar joaca binisor , la minutu 1:48 unde a dat acel hit cu spatele e din cauza lagului pe care-l are el sau din cauza lagului de pe server la minutu 2:20 la fel. Si daca ai facut control si are LabyMod injectat trebuia sa prezinti dovada aia deoarece doavada pe care ai prezentat-o mai sus nu se vede nimic ilegal decat hiturile alea care is din cauza lagului . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetYT Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 am zis clar ca n am facut control bine si se vede clar ma omule... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Banul ramane. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts