Gameur Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 (edited) Reclamatie Moderator de cacat Chemical Reclamatie(Gameur) Nume:Gameur Numele jucatorului reclamat:Chemical Motivul si descrierea situatiei pentru care am fost reclamat:Deci eu am fost pana la toaleta....si Chemical mi-a dat ban ca cica refuz control....nu e normal e imbecil sa mor eu.Nu mai am voie nici sa ma chis ca deja imi da ban.Auzi refuz control,ce pula mea e asa greu sa astepti coaie,nici macar nu m-o lasat sa ii spun ca m-am dus la buda direct ban.Si ce dracu 4/3 nici nu mi-a zis nimeni de vreun alt control si gata asta imi da ban 2 zile... -_- Martori:-- Sectiune:Assassins Dovada:https://imgur.com/tjCQ7Um Edited January 8, 2021 by Gameur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chemical Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 In primul rand nu ai nici un drept sa ma jignesti cand tu ai gresit aici este prima dovada cu hist-ul tau cand aveai inainte sa iei ban de la mn 3/3 si asa ti am dat 4/3 : si aici dovada cand Lupus te a luat la control si eu ti am dat 3minute si tu in timpul ala te ai pus afk tu te ai pus afk dupa ce te a luat la control (37) Gameur 4/3 - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gameur Posted January 8, 2021 Author Share Posted January 8, 2021 (edited) ce sa zic m-am pus afk s-o pus automat ba incompetentule si pe mine sa ma scutesti cu vrajelile alea ca vai doamne m-o luat LupusVII la control ti-am zis am mers la buda sa ma chis si apoi m-am intros,ce pula mea e asa de greu de inteles coaie? Si am toate drepturile sa fac ce vrea pula mea,daca nu iti convine e treaba ta Edited January 8, 2021 by Gameur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chemical Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Cui iai zis tu ca mergi la buda ? te ai pus afk dupa ce ai vazut ca te a luat Lupus la control smardoiule nu mai ei tu pe mn cu dastea si nu mai fa reclamatii din frustrare ca nu e de tn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kara Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Dacă vrei să îți fie luată în considerare reclamația ține minte ca pe viitor să nu mai invoci atâtea organe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts