Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Moderator De cacat Chemical

Gameur

Recommended Posts

Reclamatie Moderator de cacat Chemical

Reclamatie(Gameur)

Nume:Gameur

Numele jucatorului reclamat:Chemical

Motivul si descrierea situatiei pentru care am fost reclamat:Deci eu am fost pana la toaleta....si Chemical mi-a dat ban ca cica refuz control....nu e normal e imbecil sa mor eu.Nu mai am voie nici sa ma chis ca deja imi da ban.Auzi refuz control,ce pula mea e asa greu sa astepti coaie,nici macar nu m-o lasat sa ii spun ca m-am dus la buda direct ban.Si ce dracu 4/3 nici nu mi-a zis nimeni de vreun alt control si gata asta imi da ban 2 zile... -_-

Martori:--

Sectiune:Assassins

Dovada:https://imgur.com/tjCQ7Um

Edited by Gameur

In primul rand nu ai nici un drept sa ma jignesti cand tu ai gresit aici este prima dovada cu hist-ul tau cand aveai inainte sa iei ban de la mn 3/3 si asa ti am dat 4/3 :  acfIyBa.png     si aici dovada cand Lupus te a luat la control si eu ti am dat 3minute si tu in timpul ala te ai pus afk tu te ai pus afk dupa ce te a luat la control  (37) Gameur 4/3 - YouTube

🙂 ce sa zic m-am pus afk s-o pus automat ba incompetentule

si pe mine sa ma scutesti cu vrajelile alea ca vai doamne m-o luat LupusVII la control ti-am zis am mers la buda sa ma chis si apoi m-am intros,ce pula mea e asa de greu de inteles coaie?

Si am toate drepturile sa fac ce vrea pula mea,daca nu iti convine e treaba ta ❤️

Edited by Gameur

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...