Marian0fficial Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Reclamatie Zquare MODEL 1. Numele tau din joc: MarianOfficial 2. Numele jucătorului reclamat: Zquare 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Deci Rezer mi-o facut control timp de 1h .... m-o purecat peste tot , iar el spune , ca a gasit koid si selfdestruct , ASTEPT DOVADA CLARA , ca este koid . Eu sustin ca este un unloader si un loader de la Mantle (mantle iti injecteaza o capa in minecraft , poate sa fie asta , dar este legit , nu te ajuta la pvp cu absolut nimic...... Sunt curios de ce nu a gasit si restul ,daca era koid de ce nu a gasit velocity , right click , left click (auto) si nametag? 4. Martori: Majoritatea membrilor staff 5. Sectiune: BedWars 6. Dovezi - Poze: astept dovezi de la el Link to comment Share on other sites More sharing options...
LupusVII Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Salut eu am fost martor am vzt tot controlul ai fost gasit cu 2 dps uri self destruct unlegit Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Buna, dat fiind ca sunt membru staff si am luat parte la tot ceea ce s a intamplat, voi trage aici concluzia. Membrul staff care ti a facut control este unul dintre cei mai priceputi la asta, de pe comunitatea noastra, motiv pentru care a fost rugat sa te controleze. Exista si o filmare a controlului, dovada cum ca ti s a gasit self destruct. Totul a inceput la turneu, cand un alt membru staff te a filmat, constatand ca joci cu hack. Cred ca se vede destul de clar distanta de la care ai atacat. https://imgur.com/a/Jjptf6n In plus, ai vrut sa ne demonstrezi prin partajare ca esti curat, insa nu aveai nici reach display on, pentru a vedea distanta de la care dai hit. Ai spus ca faci S tap, insa tu spamai tasta 'W'. Zquare a fost doar persoana care ti a acordat ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUMAndrei20 Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Salut , am fost la eventul de pe bedwars ( in echipa cu jucatorul din poza https://imgur.com/a/Jjptf6n ) in poza se vede clar cum dai de la mai mult de 3 blockuri . Am fost martor si la controlul facut de litful ( unul dintre cei mai bun din echipa staff ) care ti a gasit 2 dps uri self destruct si ai iesit unlegit . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Saluuut marian, controlul a fost facut de litful , iar el m a rugat sa ti dau eu ban, nu stiam ca el are moderator pe alta sectiune ca sa te poata sanctiona el. Oricum la event ai fost raportat de foarte multe persoane si se vedea clar de unde dai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 (edited) Buna, cu permisiunea unui manager voi posta aici dovada controlului facut de membrul staff. Edited January 8, 2021 by qVooDoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian0fficial Posted January 8, 2021 Author Share Posted January 8, 2021 Bun, si daca tot ziceti ca sunt unlegite' cu ce ma ajuta pe mine? Care sunt alea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GANGMEMBEREACH34 Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 bosule ia cauta pe net Llctfmon.exe ce ai gasit tu in pc lu marian si spui ca e koid se vede ca nu stii sa faci control pwp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian0fficial Posted January 8, 2021 Author Share Posted January 8, 2021 https://discord.com/channels/514512064988053530/548138931300859915/797125208032149545 Cei care sunt pe Server-ul meu de discord au vazut si dovada mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian0fficial Posted January 11, 2021 Author Share Posted January 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Vei primi unban in caz ca nu ai primit deja! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts