Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Zquare


Marian0fficial

Recommended Posts

Reclamatie Zquare

MODEL

1. Numele tau din joc: MarianOfficial

2. Numele jucătorului reclamat: Zquare

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Deci Rezer mi-o facut control timp de 1h .... m-o purecat peste tot , iar el spune , ca a gasit koid si selfdestruct , ASTEPT DOVADA CLARA , ca este koid . Eu sustin ca este un unloader si un loader de la Mantle (mantle iti injecteaza o capa in minecraft , poate sa fie asta , dar este legit , nu te ajuta la pvp cu absolut nimic...... Sunt curios de ce nu a gasit si restul ,daca era koid de ce nu a gasit velocity , right click , left click (auto) si nametag?

4. Martori: Majoritatea membrilor staff

5. Sectiune: BedWars

6. Dovezi - Poze: astept dovezi de la el

Link to comment
Share on other sites

Buna, dat fiind ca sunt membru staff si am luat parte la tot ceea ce s a intamplat, voi trage aici concluzia. Membrul staff care ti a facut control este unul dintre cei mai priceputi la asta, de pe comunitatea noastra, motiv pentru care a fost rugat sa te controleze.

Exista si o filmare a controlului, dovada cum ca ti s a gasit self destruct. 

Totul a inceput la turneu, cand un alt membru staff te a filmat, constatand ca joci cu hack. Cred ca se vede destul de clar distanta de la care ai atacat.  https://imgur.com/a/Jjptf6n

In plus, ai vrut sa ne demonstrezi prin partajare ca esti curat, insa nu aveai nici reach display on, pentru a vedea distanta de la care dai hit. Ai spus ca faci S tap, insa tu spamai tasta 'W'. 

 

Zquare a fost doar persoana care ti a acordat ban.

 

Link to comment
Share on other sites

Saluuut marian, controlul a fost facut de litful , iar el m a rugat sa ti dau eu ban, nu stiam ca el are moderator pe alta sectiune ca sa te poata sanctiona el.

Oricum la event ai fost raportat de foarte multe persoane si se vedea clar de unde dai.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...