YYUCatalin545 Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 (edited) [Plangere] chemical 1. Numele tau din joc: catalin 2. Numele jucătorului reclamat: chemical 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: nu ofera mute cand este nevoie. eu am fost on si dupa aceea cand am zis pe ./ac (deoarece in msg sau pe chat chemical ma ignora) sa i dea mute la fel m-a ignorat si s-a purtat de parca nu s-a intamplat nimic. + yungronaldo_ ar merita si un mic ban pt numele altui server. 4. Martori: jumatate de sectiune. 5. Sectiune: assassins. 6. Dovezi - Poze: / Edited January 8, 2021 by YYUCatalin545 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chemical Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Nici nu te salut findca esti un Post Hunter lasa reclamatile din frustrare ca nu sunt de tn asa acum sa iti explic eu cand sunt pe vanish nu sunt neaparat pe minecraft mai stau si pe forum sa ma uit la reclamatii ca nu esti primul frustrat care apare cu asa cv . Link to comment Share on other sites More sharing options...
YYUCatalin545 Posted January 8, 2021 Author Share Posted January 8, 2021 (edited) iti zic cu mana pe inima ca nu sunt frustrat deloc. in primul rand aceasta nu este prima data cand faci la fel, si nu-i oferi mute doar pt ca te am injurat * in gluma * (fiind prieteni chiar mi-am cerut si scuze) mereu faci pe nevazutu si te rog frumos nu mai folosi replica * nu e de tine *. in al 2-lea rand ti-am oferit pe discord dovezile si pozele cum a injurat dc nu i-ai oferit mute dupa ???. Si mai usor cu tupe-ul ca mereu ma ameninti in msg/ chat cu *iti dau jail/ban* nici macar nu stiu ce inseamna post hunter =)) si tu ma numesti pe nedrept... Edited January 8, 2021 by YYUCatalin545 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oniKar Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Catalin pe server atunci mai erau si altii din Staff si de ce ii faci reclamatie fix lui Chemical?Deoarece ai ceva cu el si esti Post Hunter?Catalin ceea ce faci este josnic se vede ca ai 13-12ani imi pare rau dar n-ai dreptate.Si nu vad de ce ar lua ban pt acel server deoarece este destul de cunoscut si totii cei de pe assassins au auzit macar odata de minemen...#Catalin inaptCatalin post hunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
YYUCatalin545 Posted January 8, 2021 Author Share Posted January 8, 2021 ( nu am nici 13 nici 12 ani ), si iar spun ca nu stiu ce e ala *POST HUNTER* si explica-mi tu mie ma desteptule cum mai erau altii din staff daca eu am dat ./list si acolo scrie *staff online* - Chemical ?? cum erau altii din staff? te-ai prins cu minciuna boss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oniKar Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 frate vrem dovezi tu ai intrebat acm pe /ac cum sa vezi ce staff este online si ti-a raspuns kayweed sa dai /list... vrem poze Catalin mincinosul Link to comment Share on other sites More sharing options...
YYUCatalin545 Posted January 8, 2021 Author Share Posted January 8, 2021 pe poza de mai sus se vede clar [staff online]- Chemical. si nu mai comenta aiurea deoarece astept raspunsul unui moderator al forum-ului nu de la un pleoscait ca tine care nici nu stie despre ce vorbeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Reclamatul nu mai face parte din staff. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts