Mazenko Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 reclamatie lxrdArymo_ 1. Numele tau din joc: Mazenko 2. Numele jucătorului reclamat: lxrdArymo_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Reach 4. Martori: Eu 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze: Min 2.35 Mi-a dat 2 hit-uri de la cel putin 5 blocuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Multumim de reclamatie BANNED. Cer T/C. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arymo Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Salut mersi pentru reclamatie, am sa imi prezint si eu acum dovada cu reach display on si cu cps uri a da btw vreau sa imi scoateti din hist ban ul lui zpurpled care nu a fost acordat corect! poftiti dovada : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazenko Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Dadeai in permanenta 11-12 clickuri. Cel putin de 12 nu ai trecut le tineai constante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arymo Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Salut again, inainte sa prezint dovada ca cps test vreau sa iti zic ca daca dai 11-12 cps uri nu inseamna ca ai auto daca tu nu stii sa faci jitter click sau butterfly altii care dau 20 de exem cu butterfly de aia ce sa zici, poftim dovada cu cps test : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazenko Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Asta nu dovedeste nimci ca tu ai avut sau nu la moment-ul pvp auto si nici acum nu dovedeste nimic. Nu putem vedea ca tu dai click-urile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arymo Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 ba da dovedeste , tot acelasi cps uri dadeam si in filmarea care ne bateam pe factions si acum pe skypvp cu cps test daca e nevoie fac cps test cu webcam si cu tot nu e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Buna arymo am cerut parerea mai multor membri staff si intr un final s-a decis ca e reach din clipul lui acum nustiu ce sa zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arymo Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 purple am dat dovada cu reach display mod se vede clar ca nu trecea de 3.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Ai fost sanctionat corect. T/C Respins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts