Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Kokoby

Terogtu

Recommended Posts

Kokoby

1. Numele tau din joc: terogtu

2. Numele jucătorului reclamat: kokoby

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Consider ca am avut parte de un abuz. Inteleg ca respectivul staff voia sa ma ia la control dar vreau o dovada cu helpopul sau circumstantele in care as fii putut sa fiu suspectat ca fiind hacker sau doar este o frustrare a acestuia. Avem timp 3 minute in care membrul staff tot ce a fct a fost sa le rasp playerilor pe chat si nici macar nu a mai insistat cu discord sau sa imi explice ce mai exact trebuie sa fac. In timp ce kokoby raspundea pe chat eu eram abordat de un alt individ GudMenBoss care probabil era in coferinta cu acesta de tot imi zicea ca vrea sa ma traga pentru control iar eu nu intelegam ce voiau exact de la mine , iar netul meu nu ea cel mai bun aveam intre 500 si 1000 ping . Daca am  actionat gresit si am fost sanctionat corect imi voi asuma greseala , dar nu aveam ce ascunde pentru ca eram de pe pc fratelui meu JustSeek . Respect!

4. Martori: -

5. Sectiune: assassins

6. Dovezi  https://imgur.com/a/KKHMlXG

Ai fost raportat de mai multi playeri eram pe apel GTA Ci gigelul care nu avea nici o treaba cu assasins am raspuns de 2 ori la playeri , am trimis sa imi dai add pe discord  i-ar tu ma ignorai la sfarsit se vede cum ziceai ca daca ai hack iti va da ban fratele tau .... si asta inseamna ca ai vazut mesajele dar nu te-ai deranjat sa raspunzi de loc .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...