cristilol25 Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 am fost inchis pentru ceva ce nu am facut eu am cumparat o carte cu nume 18+ si apoi am vaduto si am primit inchisoare va rog sa ma scoateti pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian2001oo Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 ai un model de respectat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Salut, @cristilol25! În primul rând, ai de respectat un model: Pe lângă că nu ai respectat modelul, nu ai pus nici dovezi pentru care ai fost închis pe nedrept! Ca să nu apară probleme, o sa pun dovada și aici: A fost sancționat și player-ul care a scris cartea, și tu pentru ca nu ai voie sa vinzi pe ./ah iteme cu astfel de nume, și ți-am dat la dispoziție 3 minute să o scoți de pe ./ah, dacă ai fii scos-o, nu ai mai fii fost sancționat! Aștept răspunsul unui manager! O seară frumoasă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Nu ai respectat modelul T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts