gabi5529 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Un helper mia dat bann fara motiv Am fost banat de catre helper xian fara motiv,pe minigame-ul bedwars un player ma facut hacker deuarece nu facea diferenta dintre ping si hack,un noob care sa suparat asa tare ca lam uvis incat a inceput sa spameze in cheat ca sunt hacher,helperul mia scris numele in cheat,au am raspuns,mia cerut apoi ceva cod si mia dat 2 min sa i trimit,fara sa imi explice de unde iau acel cod si nu am avut timp nici sa ma informez de pe internet,asa ca mia dat ban,eu consider ca un helper ar trebui sa fie de ajutor si sa explice ce trebuie sa fac in asemenea situatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFnaf11 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Nerespectare model Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Nu ai respectat modelul T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts