Kinderix Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Reclamatie Aleee05 1. Numele tau din joc:Kinderix 2. Numele jucătorului reclamat:Aleee05 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Ca staff nu cred ca ar trebui sa te adresezi cu 'nabule'. 4. Martori:Chat-ul de atunci 5. Sectiune:Survival 1.16.4 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/wlDffN9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chemical Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Nu vreau sa ma bag dar aceasta reclamatie este inutila Aleee nu a jignit niciun player ea mi-a spus mie sall nabule findca noi asa vorbim intre noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinderix Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 Inteleg ca asa vorbiti voi, dar totusi ar fii putut sa iti zica asa pe ./a. Nu sa dea exemplu de toxicitate pe chat-ul normal. Numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleee05 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Buna,Kinder ! multumesc pentru reclamatie ! In primul rand recunosc ca am gresit si ca am dat dovada de toxicitate pe chat,si nu este ok,eu fiind staff sa vorbesc asa.In al doilea rand,eu m-am adresat lui asa,deoarece suntem prieteni,nu m-am adresat asa unui player,pentru a fii ceva grav.O zi buna in continuare ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Membrul staff a gresit si va fi sanctionat! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts