SponsorAmerican Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Plangere Robyyyyyy Pentru Lucruri Ilegale, strigatot la cer chiar ! 1. Numele tau din joc: Thanatos83 2. Numele jucătorului reclamat: Robyyyyyy 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Am dorit sa ii ofer o sponsorizare ! O sponsorizare mare dar acesta a scos paru dar din pacate a palit camera video cu care filmam si sa dus dovezile dar promit ca este adevarat 4. Martori: Singurii martori sunt oamenii care erau acolo dar am auzit ca acest domn pe nume robi, ia platit sa nu zica nimic deci nam martori, dar va promit ca e adevarat ! 5. Sectiune: Pe undeva prin capitala tarii Utah 6. Dovezi - Poze: Nu am ! Am oferit o explicatie complet detaliata, onesta si sincera mai sus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Noi iti putem oferi un warn pentru sinceritatea ta! Iti multumim pentru efortul depus in a crea aceasta reclamatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts