TheCrazyy74 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Reclamatie staff 1. Numele tau din joc: Andy_DMD 2. Numele jucătorului reclamat: JustSeek 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: am luat ban pe motiv auto pentru ca a gasit in logs sau nu stiu unde ca am folosit auto acum 2 zile... da asta s o si intamplat doar ca pe alt server 4. Martori: martori nu am pentru ca eram in control 5. Sectiune: SkyBlock 6. Dovezi - Poze: dovezile pot fi gasite in log sau unde se face controlul pentru ca nu stiu cum sa caut pentru a da poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francesco Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Fara dovada reclamatiile nu is luate in considerare Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 (edited) Ai 20 de ore la dispozitie sa pui o dovada, daca nu vei pune iti voi respinge reclamatia. Edit: ti-am lasat chiar mai mult timp si nu ai prezentat o dovada. Edited January 15, 2021 by EzRekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts