Rinnegan Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 (edited) Reclamatie kingiimata 1. Numele tau din joc: Rinnegan 2. Numele jucătorului reclamat: kingiimata 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mute aiurea 4. Martori: toti de pe sv 5. Sectiune: assassins 6. Dovezi - Poze: Edit : asta nu primeste mute pt toxicitate , doar eu primesc ca spun spawn puiu? https://imgur.com/a/kqIOTXS Edited January 14, 2021 by Rinnegan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rinnegan Posted January 14, 2021 Author Share Posted January 14, 2021 3 minutes ago, kingiimata said: Am avertizat sa nu fiti toxici si tu tot ai continuat. Eu mi-am facut doar treaba. O zi faina, post huntere. ai anuntat dupa ce mi-ai dat mute , poze de pe imgur e putin intarziata , dar in orice caz , ai anutat dupa 5m , timp in care eu aveam mute , + ca ai dat mute pt spam avoid , ai vreo dovada ca am facut spam avoid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voicu Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Membrul staff a procedat corect! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts