Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Sa fim clari sunt suparat

MareleSmecher

Recommended Posts

Sa fim clari sunt suparat

Bai am fost dezamagit de acest server...o mare parte din helperi nu face pentru ce au fost alesi,ai nevoie sa filmezi tot ce faci ca altfel nu te cred si plus miam luat ban permanent cand am injurat ca miam luat jail pentru ca omoram mobi cu autoclickeru care apropo trb asta a fost permina pe alte servere,desi altii care au trisat la pvp siau luat ban pt 8 ore ceea ce mi se pare incorect+sunt acolo tpa killeri care tau zilnic tpa kill si nu au fost prinsi deci sunt dezamagit si mai ales sunt din cauza sistemului de tiket de pe discord astept de 3 zile raspuns.

Cer unban nu pentru nush ce motiv  ci pentru bunul fapt ca am 1 prieten care se jc si eu sunt singurul care s-a jucat cu el si nu a stricat nmk sau ia furat din lucruri+plus ca in timpul scurt de cand am fost pe server am jucat de m-am rupt si am bagat efort ba chiar vroiam sa ajung helper,dar cand am vz cum erau unii helperi am spus nu pentru ca o parte din helperi abuzeasa pacalesc oamenii mai ales copii mici si ii favorizeaza pe prieteni.

Multumesc ca m-ati ascultat,o zi buna.   (P.S. stiu ca nu asa se face o cerere unban dar nu am gasit modelul)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...