Infected 0 Posted January 17 Cerere Helper [Assassins] Prenumele tau: CosminCu ce nick-uri joci pe server: Infected_Varsta: 14Primele 7 cifre din CNP(minim 14 ani): 5060727Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper (Intre 30 si 50 de cuvinte): Am aplicat pentru functia de helper deoarece vreau sa ajut playerii care nu se desurca , pot mentine ordinea pe chat si as vrea sa ajut comunitatea addicted2 sa creasca cat mai mult. Discord (Obligatoriu) : Infected_#1454Ai citit regulamentele? : xmas Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): https://imgur.com/a/wbCzsIzDaca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Dimineata-Seara Dimineata-Pranz-Seara Share this post Link to post Share on other sites
zskyme 6 Posted January 18 Salut, 1. Regulamentul este necitit 2. Cererea este incompleta (regilament) 3. Motivele sunt cam slabute O zi buna. *(regulament) Share this post Link to post Share on other sites
zVolatile 10 Posted January 18 @zskymela "Ai citat regulamentu" selecteaza tot sa vezi ca o pus "xmas" .Sa incep: -Ai doar 2 sanctiuni ce sunt trecute de 7d -CNP-ul corespunde cu varsta -Motivele sunt cam mediocre dar nu ar trebui sa fi respins pentru ca asta ii treaba unui helper -Discord ul este corect -Ai citit regulamentul -Orele sunt suficiente @Infected nu ti-as da altceva decat Succes! Share this post Link to post Share on other sites
xCuteCatx 0 Posted January 18 Buna @Infected motivele mele pentru care iti dau -Esti activ -Hist-ul este ok -CNP adevarat -Motivele lasa de dorit.. Share this post Link to post Share on other sites
Francesco 5 Posted January 18 Regulament citit Cnp corect 30 de cuvinte la motive , nu stiu dc colegi mei au zis ca is mediocre ca pana la urma cu asta se ocupa safful Te incadrezi in minimum 24 h pe sectiune Discord pus Model respectat Hist curat Dupa cele mentionate mai sus votul meu este : Share this post Link to post Share on other sites
zskyme 6 Posted January 18 REFORMULARE Salut, 1. Ai citit regulamentul 2. Motivele sunt putin slabe dar suficiente 3. Ore necesare 5. CNP correct 6. O zi buna Scuze nu am selectat sa citesc, eram pe telefon, plus ca nu ma asteptat, acuma stiu ce sa fac. O zi buna. Share this post Link to post Share on other sites
kingiimata 1 Posted January 20 Salut @Infected! Mai jos ai motivele pentru care eu iti voi da 1. CNP-ul este corect. 2. Motivele sunt decente, e exact ce trebuie sa faca un helper / membru staff. 3. Regulamentul este citit. 4. Orele sunt suficiente. Iti urez bafta, o zi faina ! Share this post Link to post Share on other sites