TaurusTremani Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Reclamatie AndreiFnf11 1. Numele tau din joc: Sadieeeeh 2. Numele jucătorului reclamat: AndreiFnaf11 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Ban aiurea, nu prima data. 4. Martori: eu 5. Sectiune: Assassins. 6. Dovezi - Poze: Nu cred ca e nevoie. Deci, draguta andrei (rachel) tie si prietenului tau catalin daca dai cu rod, normal ca prind eu primul hit, atat timp cat el nu are acelasi speed ca mine e si normal ca prind primul hit, in al 2-a rand cumpara-ti pc daca vrei sa filmezi, in al 3-a rand incearca sa tii tinta si pe mine daca vrei sa ma atingi cataline nu doar sa mi faci cruce cu tinta aia care nu stiu cum joci cu ea ca e cat tot ecranu, si daca te bate cineva nu inseamna ca are hack. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFnaf11 Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 1. Nu e prima data cand primesti ban, si nu am primit numai dovezi de la catalin, am primit si de la altii. 2. Iti arat aici, din cate stim noi ai bypass deci nu ar fii avut rost sa iti mai fac control. (P.S.) Las aici dovada.(99) Of Sadieeeeh, iar cu hack-uri? - YouTube 3. Sa iti reamintesc, pe viitor daca mai vrei sa mai faci reclamatii, ai nevoie de dovada. si plus, banul a fost ieri nu azi. Seara/zi faina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaurusTremani Posted January 18, 2021 Author Share Posted January 18, 2021 (edited) 1. Daca tot zici ca ai primit filmari si de la altii, posteaza dovada si cu filmarile lor. Tot ce vad din video ul ala e unu low quality, in care joaca cu fov 100, nu are aim deloc, si are cursorul mai mare decat capul tau. Mai da si 6cps uri nu inteleg cum ar trebui sa ma prinda cu atatea cand eu dau dublu %appdata% si F3 e tot ce faci in control, si zici de bypass cand nu mi ai facut control deloc 3. Azi sau ieri, trebuie sa tii dovada 1 sapt, nu stii regulamentul? Edited January 18, 2021 by TaurusTremani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFnaf11 Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 4 hours ago, CristiMCT said: ca la mine la control nu ai stiut sa iesi de pe anydesk,o zi faina Pentru ca deobicei , cei care ii controlez dau ei singuri disconnect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadieeeeh Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 un manager, un raspuns ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyloGfx Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 mda mai faci si arogante On 1/18/2021 at 12:24 PM, Rachel said: Pentru ca deobicei , cei care ii controlez dau ei singuri disconnect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts