zRxdium Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 (edited) Reclamatie zVolatile - kayweed MODEL 1. Numele tau din joc: zRxdium 2. Numele jucătorului reclamat: zVolatile si kayweed 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: zVolatile mi-a facut control, kayweed a dat ban. zVolatile, nu stiu din ce motiv crede ca am macro, am un macro pentru dual universe cu click-uri, insa asta nu e dovada suficienta pentru ban, dupa parerea mea. 4. Martori: - 5. Sectiune: assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/vFbMRYD Edited January 19, 2021 by zRxdium Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainingtacos Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Buna, zRxdium!Eu doar ti-am acordat ban pentru controlul facut de zVolatile.Acesta va posta dovada la reclamatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zRxdium Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Salut zVolatile, am eating animation, iar in acel moment cand mananc un mar si tin ambele clickuri se realizeaza aceasta animatie, nu este o dovada suficienta pentru ban. Nu stiu ce nu intelegi ca acolo nu e un macro pentru minecraft, ci pentru Dual Universe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zRxdium Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 (edited) Ti-am mai spus faza cu "clicker ul" tau. Eu nu stau sa calculez blocurile de unde sa dau click, care e problema ta ca spamez eu click ul si care e dovada ca am folosit eu macro? Edited January 20, 2021 by zRxdium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Ai fost sanctionat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts