Haking13 Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Reclamatie zPurpled_ 1. Numele tau din joc: Haking13 2. Numele jucătorului reclamat: zPurpled_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Eu cu RET eram in baza si RET le-a dat trap la 2 dintre care unu finde zPurpled_ eu aproape l-am batut si el mi-a zis ai 3m anydesk am venit nu mi-a gasit nmk doar un auto care nu era folosit de mult timp + il folosesc pt Roblox !!! [ Vr amban nu vr sa st cu ban pe debeaba ] 4. Martori: Cristi69FTW , RET 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze: Acum 2 minute, Haking13 a spus: Reclamatie zPurpled_ 1. Numele tau din joc: Haking13 2. Numele jucătorului reclamat: zPurpled_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Eu cu RET eram in baza si RET le-a dat trap la 2 dintre care unu finde zPurpled_ eu aproape l-am batut si el mi-a zis ai 3m anydesk am venit nu mi-a gasit nmk doar un auto care nu era folosit de mult timp + il folosesc pt Roblox !!! [ Vr amban nu vr sa st cu ban pe debeaba ] 4. Martori: Cristi69FTW , RET 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze: + o dovada care poate confirma ceia ce spun ! dovezi = https://imgur.com/a/HKJ0xYr Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Salut @Haking13 poftim dovada pentru autoclicker , din spusele tale nu l-ai folosit de ceva timp , nu e chiar ceva timp . Minim o saptamana sa nu-l folosesti si nu se baneaza . + eu aproape l-am batut si el mi-a zis ai 3m anydesk Din asta vr sa deduci ca si cum eu te-am luat la control din simplul fapt ca era aproape sa ma bati ( ceea ce nici nu a fost ) daca vrei iti dau si dovada dece te-am luat la control . In fine o seara frumoasa. , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haking13 Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 (edited) Acum 45 minute, PuurpledShefuTau a spus: Salut @Haking13 poftim dovada pentru autoclicker , din spusele tale nu l-ai folosit de ceva timp , nu e chiar ceva timp . Minim o saptamana sa nu-l folosesti si nu se baneaza . + eu aproape l-am batut si el mi-a zis ai 3m anydesk Din asta vr sa deduci ca si cum eu te-am luat la control din simplul fapt ca era aproape sa ma bati ( ceea ce nici nu a fost ) daca vrei iti dau si dovada dece te-am luat la control . In fine o seara frumoasa. , Stai asa sa iti explic ceva daca e auto aia nu inseamna ca doar pe mc poate fi folosit eu il folosesc pt Roblox + e folosit mai de mult timp nu de atunci + se poate verifica ca , acum o spt nu jucam f deci care e logica ? Edited January 20, 2021 by Haking13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Acm o sapt nu jucai f , clickeru folosit acm 2-3 zile qsta este logica Succes x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haking13 Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Acum 6 minute, PuurpledShefuTau a spus: Acm o sapt nu jucai f , clickeru folosit acm 2-3 zile qsta este logica Succes x2 aaa scz nu am voie sa ma joc nmk cu auto ca imi dai tu ban scz boss nu am stiut ca daca folosesc Heck pe cs go imi dai tu ban asa suna ce ai zis tu =)) cat timp nu ai dovada concreta ca l-am folisit pe f dai ban degeaba sa sti + sa nu mai foc Roblox cu dragul meu prieten ItzBitter cu auto ca dai tu ban st chill War-ul vine incet incet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Ai fost sanctionat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts