xDazkooh Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Cerere unban Nick:Intel_i7 Pe ce sectiune ai primit ban:Assassins Numele membrului din staff care te-a banat:rankedAlobal_ Dovezi: https://imgur.com/a/Ege5tH0 Alte detalii:Deci, el ma luase la control, si omu meu imi gasise autoclicker.Cum l-a gasit, mi a si dat ban, fara sa verifice de cat timp e folosit, eu folosesc clicker u pe alte joc uri, nu pe minecraft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Alobal Posted January 20, 2021 Admin Share Posted January 20, 2021 Salut @xDazkooh La 03:20 se vede ca ai AutoClicker.Exe in pc , am facut si pvp cu tine si dai cu auto nu cred ca mai era nevoie de lastactivity sau regscanner daca ti am gasit auto la search. O seara frumoasa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voicu Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Salut, iti multumesc pentru reclamatie, tu o sa primesti unban iar membrul staff o sa primeasca un avertisement verbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts