robi1065 Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Reclamatia Dacial MODEL 1. Numele tau din joc: rDD46 2. Numele jucătorului reclamat: Dacial 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Pai, am luat o lopata de la un player, si acel player cred ca e prieten ceva cu dacial, si acesta a inceput sa ma ameninte, dupa care i-am spus ca ii fac post si o dadea la intors! 4. Martori: Nu e nevoie 5. Sectiune: Survival 1.16 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/7zRujgt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacial Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Buna , Imi pare rau pentru experienta ta neplacuta dar ai facut tpa+kill (am dovada de la victima) .Lopata nu a fost luata cu ”imprumut ”sau alt ceva , a fost luata prin kill Victima a venit sa isi recupereze lopata doar ca tu ai fost agresiv si stiu ca ai mai avut si alte incidente.Am uitat sa mentionez ca ai cerut la multa lume sa se teleporteze la tine printre care ma aflu iar cu amenintarile pot spune ca nu este ceea ce crezi tu , eu ma refeream la faptul ca am sa anunt gradele mai inalte sa te judece si posibil sa te pedepseasca.In urmare eu nu voi comenta cu nimic al ceva . Iti urez mult noroc si sa ai grija cu faptele tale 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacial Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Dovada kill :https://youtu.be/VepL73yIS8s Se poate observa cum victima este blocata intre chesturi cu un bloc de protectie pus de catre atacator. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Salut, @robi1065! Într-adevăr membrul staff a greșit la acest lucru, se poate vedea din dovezile tale că a fost puțin rău cu tine, am discutat cu el și a spus că nu a greșit, dar probabil nu a vrut să fie cu intenție! M-am uitat și la dovada de Tpa+Kill, nu prea am înțeles ce s-a întâmplat, nu pot spune că este o dovadă bună, dar sancțiunea ta cred ca deja a luat sfârșit! Prin toate aceste cuvinte, vreau să spun că ne cerem scuze pentru aceasta neînțelegere, membrul staff este mai la început și e normal să mai greșească, cu toții am greșit, și inclusiv el și-a cerut scuze și a recunoscut că a greșit! Încă odată ne cerem scuze, și sperăm să nu se mai întâmple! O seară frumoasă în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts