RazvanGaming Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Un player care poate tpa a m-a omorât Diana_12345 ma omorât pe servival 1.8 ea poate sa dea tpa la oricine , ea a tat tpa la mine cand nu eram in protectia mea si ma omorat de 3 ori asa ca cer sa primeasca ban pe serverul de minecraft play.addicted2.ro pentru ca a profitat de tpa. Eu eram cu cele mai op iteme ale mele in inventar si ea ma omorat din 2 lovituri cu sabia, am avut in inventar 4 stackuri de blocuri de iron toate itemele de diamant echantat si ma omorat apoi a iesit de pe server cateva minute si după aceea a intrat iar. Cer sa i se dea ban pentru ca a profitat de rankul ei si de posibilitatea de a da tpa la oricene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFnaf11 Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Te rog sa respecti modelul Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Acum 13 ore, Rachel a spus: Te rog sa respecti modelul T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts