qCatalinMihai Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 RECLAMATIE DJVasile_7_ 1. Numele tau din joc: CatalinMihai 2. Numele jucătorului reclamat: DJVasile_7_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Nu ii da mute lu al3xdanner pt spam avoid si lbj a spus `` in mortii tai `` 4. Martori: Toata sectiunea 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/bxkv60E?third_party=1#_=_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJVasile Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Am vrut sa ii dau un avertisment la spam.Din cauza ca el a tot scris nu am mai vazut limbajul.Numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qCatalinMihai Posted January 23, 2021 Author Share Posted January 23, 2021 vtm avertismentul se de de la 3 cuvinte nu 10 + fii mai atent la chat 9 minutes ago, DJVasile said: Am vrut sa ii dau un avertisment la spam.Din cauza ca el a tot scris nu am mai vazut limbajul.Numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Membrul staff nu mai face parte din comunitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts