Kinderix Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Reclamatie zPurpled_ 1. Numele tau din joc:Kinderix 2. Numele jucătorului reclamat:zPurpled_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:imi da ban pe motiv de refuz control cand el nici nu imi scrie in chat. Eu stiu ca ar trebui sa scrie in chat sau in ./msg sau ceva. 4. Martori:_Costi123 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/aRNbnUW Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuurpledShefuTau Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 cand el nici nu imi scrie in chat. Eu stiu ca ar trebui sa scrie in chat sau in ./msg sau ceva. Sincer nu stiu cum poti sa spui asa ceva cand eu te-am strigat peste 6 ori si in msg si pe chat-ul public ... Poftim si dovada : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Bună, @Kinderu098! Din dovada prezentată de @PuurpledShefuTau se observă clar faptul că ai fost avertizat. Mulțumim pentru timpul acordat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts