Killsyman Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Reclamatie ADMIN DreamFly03 1. Numele tau din joc: Killsyman 2. Numele jucătorului reclamat: DreamFly03 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: am dat /ac "Cine imi da si mie niste bani ca i-am pierdut la coinflip",iar el imi da mute cersire staff fara avertizare fara nimic..Invata ce e aia caterinca,, 4. Martori: 5. Sectiune: SkyBlock 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/KFvOI8q Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreamFly03 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 (edited) Salut Killsyman, Odata ce chatul era plin de spam/prelungiri/cuvinte cu caps , Am avertizat mai multe persoane in legatura cu aceste subiecte. Iar tu ai spus pe /ac ,ceea ce inseamna ca te adresezi staff-ului deoarece playerii nu vad acele mesaje , daca iti dam banii ca ai pierdut la coinflip. Nu este treaba mea ca ai zis la caterinca sau nu,poate eu in momentul acela nu aveam niciun chef de asa ceva si te-am sanctionat. Edit: Se vede si in dovada ta ca ai cersit pe /ac Edited January 23, 2021 by DreamFly03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Ai fost si tu in staff si stii ca /ac-ul este pentru a raporta o problema/un hacker staff-ului. Daca sunt 10 care scriu ca tine pe /ac "la caterinca", cei care vor avea intr-adevar o problema nu vor fi ajutati pentru ca nu vom vedea din cauza spam-ului. Daca scriai mesajul ala pe chat nu ai fi luat mute, dar din moment ce ai scris pe /ac e clar ca te-ai adresat staff-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts