TheCrazyy74 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 (edited) Quote Reclamatie Staff 1. Numele tau din joc: Andy_DMD 2. Numele jucătorului reclamat: bucurela1234 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: bun justseek mo luat la control frumos dupa lo pus pe buca sa imi faca el controlul ca na el vrea neparat sa dea ban imi bag nush ce cacaturi in pc si nush ce cauta si imi apare fix 1/23/2021 auto clicker dar am sters auto clicker ul de pe 11 cand JustSeek mi-o dat primul ban incat sa nu mai apara acolo sa fie totul clear si vreau un control secsi de la cineva care cauta bine si nu sa imi seteze ca am folosit nush ce (parerea mea) 4. Martori: mateo_bosu ,AlexSCOG1 si Sqkura 5. Sectiune: SkyBlock 6. Dovezi - Poze: n am ca eram in control Edited January 23, 2021 by TheCrazyy74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francesco Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 In primul rand sunt mentionat in acest post , daca ai ceva de obicetat fa o reclamatie pe numele meu bucurela nu e staff pe skyblock , + tot eu ti-am dat ban si relcamatiile fara dovada nu is luate in considerare Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheCrazyy74 Posted January 24, 2021 Author Share Posted January 24, 2021 Și atunci de ce bucurela mi-o făcut control pe motiv ca tu trebuie sa pleci Te-am văzut după on pe skyblock :)) Nu ma deranjează ban-ul bro dar ma roade faptul ca am primit ban-ul nefolosind auto :)) dacă vrei sa îți mai dau niște explicații am și martori cu care eram pe partajare Link to comment Share on other sites More sharing options...
qBuca Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Salut, aici-a este dovada clara in care ti-am gasit autoclicker-ul https://imgur.com/zrxRoBd Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheCrazyy74 Posted January 24, 2021 Author Share Posted January 24, 2021 Chiar vrei sa aduc martorii și sa termin ce am de terminat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Conteaza mai mult dovezile decat martorii, tu nu ai pus niciuna, din acest motiv reclamatia ta nu va fi luata in considerare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts