AnaEduard Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Reclamatie Jackson 1. Numele tau din joc: eduard_smq 2. Numele jucătorului reclamat: Jackson 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: a scris pe chatul public "hai ba", unde in regulament scrie faptul ca un membru staff nu are voie sa scrie (ba,ma,fa,etc), iar alt motiv este ca l am avertizat de 2 ori si nu a bagat in seamana. 4. Martori: toti de pe Sky Block 5. Sectiune:Sky Block 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/sY4bQPI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Salut! Imi recunosc greseala si iti spun ca nu se va mai repeta. Imi pare rau dar ca sa mentionez am scris ,,Hai baa,, in general fiindca pierdusem la jackpot si daia oricum stiu ca nu trebuia sa scriu dar asta a fost greseala mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Membrul staff va primi un avertisment verbal, iar daca se repeta va primi warn. Iti multumim pentru reclamatie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts