1H3AV1 Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Reclamatie / LittleMonkey2541 1. Numele tau din joc: 1H3AV1 2. Numele jucătorului reclamat: LittleMonkey2541 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Acum vreo aproximativ 10 minute helperul LittleMonkey2541 mi-a facut control totul bine imi gaseste hackul instalat dar insa eu nu eram pe versiunea cu hack in momentul in care m-a controlat iar mi-a dat jail si eu cred ca este o ilegallitate ,nu stiu exact dar asa cred. 4. Martori: LittleMonkey2541 doar el poate sa confirme ca asa a fost pentru ca nu m-am gandit ca se va intampla asta. Iar daca este un admin legit v-a spune adevarul. 5. Sectiune: Survival 1.16 6. Dovezi - Poze nu am dovezi dar martorul cred ca e de ajuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleMonkey2541 Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Salut 1H3AV1 dupa cum se vede si in filmarea de mai jos ai fost gasit cu hackuri care se vede foarte bine pe filmare ultima data a modificarii, la X ray a fost ieri pe 25.1.2021 iar la sigma a fost pe 23.01.2021, ai fost controlat datorita faptului ca playerii s-au plans ieri ca ai avea hackuri. O sa iti las filmarea mai jos. Multumesc pentru reclamatie si o zi buna. https://www.youtube.com/watch?v=Maa75H7fU-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1H3AV1 Posted January 26, 2021 Author Share Posted January 26, 2021 da dar intrebarea mea e ce motiv ai avut tu sa imi dai ban daca eu nu eram pe versiunea cu hack in momentul in care m-ai controlat? motivul este ca playerii au spus sa ma controlezi sa vezi daca am hackul instalat si sa imi dai jail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleMonkey2541 Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 1 Nu ti-am dat ban ci jail. 2 Motivul este ca ai folosit acele hack uri saptamana asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1H3AV1 Posted January 26, 2021 Author Share Posted January 26, 2021 si omule daca tu de exemplu ieri mi-ai mai dat o data jail pentru o data cand chiar recunosc am folosit hack dar de data asta care e motivul si dovada ca am folosit hack? nu are sens sa imii dai jail de 2 ori pentru un lucru facut o data si vezi ca videoul e pe privat ala care l-ai dat mai sus bine poate ca acolo scrie data aia dar de unde stii ca eu nu lam dezinstalat si lam instalat dar dovada ca lam folosit trebui e vazuta cu un video eu vreau sa vad dovada video cand am folosit xray nu vreau sa vad acolo niste date 8 minutes ago, LittleMonkey2541 said: 1 Nu ti-am dat ban ci jail. 2 Motivul este ca ai folosit acele hack uri saptamana asta. iar tu miai dat jail o data pentru sigma deoarece ea are speed si cum am spus vreau sa vad dovada ca eu am jucat cu xray pe serverul addicted2 poate am jucat pe alt srv cu hack defap chaiar asta am facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleMonkey2541 Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Ieri ai luat jail pentru tpa kill nu pentru hack imi cer scuze uite aici link ul de la filmare Link to comment Share on other sites More sharing options...
1H3AV1 Posted January 26, 2021 Author Share Posted January 26, 2021 bine daca ieri am luat pentru tpakill atuci dc am luat jail azi ? adica vreau sa vad dovada cu sigma daca zici de asta si vreau si dovada cu tpakill Link to comment Share on other sites More sharing options...
1H3AV1 Posted January 26, 2021 Author Share Posted January 26, 2021 a si monkey daca nu ai dovada cu tpakill miai dat jail de 2 oridegeaba deci iei remove baiatu mew a si un mic aspect daca macat iti pasa de videoul ce lai pus acm puneai si tu in titlu numele meu scris cum trb Link to comment Share on other sites More sharing options...
1H3AV1 Posted January 26, 2021 Author Share Posted January 26, 2021 imi cer scuze ce am spus mai spus ca iei remove nu m-am informat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Salut, @1H3AV1! Ai fost sancționat corect de către membrul staff! Din cate îmi aduc aminte, ai fost raportat de mai multi playeri pentru faptul că folosești hack, drept urmare ai fost luat la control! Pe dovada membrului staff se vede clar cum ai folosit ''X-ray'' pe data de 01/25/2021, adică ieri, și pe versiunea 1.16.4! Pe filmare se mai vede și ''Sigma'', pe care ai folosit-o pe data de 01/23/2021, adică acum 3 zile! Nu contează dacă nu se vede versiunea, pe 1.16.4 poți intra și cu alte versiuni, și pentru faptul că ai folosit hack-ul respectiv recent, ai fost sancționat corect! Și te-aș ruga să nu mai ameninți membrii staff sau să faci Off-topic la reclamații! O seară frumoasă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts