Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie

SweetYT

Recommended Posts

Reclamatie

1. Numele tau din joc: SweetYT

2. Numele jucătorului reclamat: RankedAlobal_

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:  eu am stat afk frumos la skeleti cu vara miu pe confa si vand ca am primit mute de la moderatorul vostru genial RankedAlobal_ 24 de ore pentru  nimic  si dupa sterge repede chatu fara sa primesc unmute ca nu eu am injurat ci Sweet asa ca am primit  mute degeaba 

4. Martori: tot svr 

5. Sectiune: factions 

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/undefined 

Acum 7 minute, SweetYT a spus:

Reclamatie

1. Numele tau din joc: SweetYT

2. Numele jucătorului reclamat: RankedAlobal_

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:  eu am stat afk frumos la skeleti cu vara miu pe confa si vand ca am primit mute de la moderatorul vostru genial RankedAlobal_ 24 de ore pentru  nimic  si dupa sterge repede chatu fara sa primesc unmute ca nu eu am injurat ci Sweet asa ca am primit  mute degeaba 

4. Martori: tot svr 

5. Sectiune: factions 

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/undefined 

Salut Sweet 24h au fost primite de la mine tu ști ca nu este prima oara când îți dau mute ca înjuri playeri și serverul cu spam caps și altele. Și te rog sa nu mai munți spunând ca erai afk chatul a fost șters ca să nu apuce lumea sa citească. Mulțumeasc!