eric231008 Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Cerere Helper pe survival epic (1.16.4) Prenume: Eric Nick-uri: eric231008 Varsta: 15 ani Primele 3 cifre din cnp (doar 3 stiu): 505 Motiv de calificare: Eu cred ca m-as califica pentru grandul de helper deoarece:-sunt activ zilnice pe server de la ora 8am la 13pm; -deoarece am citit reguamentul si sunt gata sa ajut lumea de pe server; -deoarece am analizat cu atentie comportamentul unui helper si stiu ce sa fac deca sunt intr-o situatie mai proasta pe server. Discord: Proggi_BOY#0399 Regulament; Am citit tot regulamentul cu multa atentie. Ore jucate: 1 day si 13 ore (nu stiu sa pun poza) puteti sa ma verificati pe sv. Timp pe care pot sa il petrec pe sv: Dimineata-seara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Salut, ai gresit sectiunea unde trebuie sa faci cerere de helper, aici este sectiunea de reclamatii. https://addicted2.ro/forum/2343-cerere-grad-helper/ Aici poti face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Primele 7 cifre sunt obligatorii atat si poza cu orele + nu ai citit regulamentul. respins t/c revino in 7 zile cand citesti regulamentul, iti amintesti celelalte cifre din cnp plus categoria gresita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts