RataomXD Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Cerere Unban Cerere unban Nick:RataomXD Pe ce sectiune ai primit ban:Survival EPIC Numele membrului din staff care te-a banat: Marrian_ Dovezi:https://imgur.com/a/r8uYIIx Alte detalii: Am fost banat din cauza ca am adus 11 witheri la spawn. Da, recunosc ca nu ar fi trebuit sa fac asta, dar nu cred ca trebuie sa primesc ban pentru asta, fara nici macar un avertisment. Pana la urma in regulament nu scrie nimic despre aducerea witheriilor la spawn. Cineva mi a raspuns: "Orice daună/pagubă adusă serverului, atât financiară cât și tehnică, orice stricăciune, orice clădire sau construcție demolată sau griefata în mod intenționat pe serverul PLAY.ADDICTED2.RO duce la banarea contului FĂRĂ NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU ȘANSĂ DE RECUPERARE A CONTULUI!", dar eu nu am adus nici o dauna/paguba serverului. Nu am grifat, nu ma glitchuit serverul sau ceva de genul. Doar am adus niste witheri la spawn, e ca si cum as aduce un caine la spawn. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Salut, @RataomXD! Tocmai tu ai spus motivul pentru care ai primit acel ban, iar eu o sa îl dezvolt! În primul rand, ceea ce ai făcut a fost tentativa de a griefa și a deranja playerii. Nu se putea întampla asta, deoarece spawn-ul este protejat, dar pentru faptul că ai adus atat de mulți whiteri în spawn și cu nume care înjoseau server-ul, ai primit banip definitiv de la mine! Aici am și dovada: https://imgur.com/wJkmHhZ În al doilea rand, cum am spus și mai sus că scopul tău a fost de a strica totul, nu cred că a fost ușor omorarea witheri-lor și mai ales că trebuia să îi cauți, nu era doar unul singur! Consider că ai făcut acest lucru din lipsă de respect față de noi, membrii staff, și față de ceilalți playeri cu care jucai pe secțiune! Părerea mea este să îți rămană ban-ul pentru acest lucru pe care l-ai făcut și să nu mai avem alte probleme! Totuși, aștept și decizia unui manager sau moderator pe forum! O zi frumoasă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Ban ul ramane. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts