Andrei0714171 Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Unban Inainte sa faci o reclamatie ai obligatia de a citi regulamentele serverului play.addicted2.ro . Retineti faptul ca; daca ati primit ban din partea unu Administrator al serverului si/sau comunitatii nu aveti dreptul sa creeati o cerere de unban. Pentru a face o cerere de unban pe serverul nostru, te rugam sa respecti modelul de mai jos: Nick:Andy_CM Pe ce sectiune ai primit ban:Factions Numele membrului din staff care te-a banat:rankedAlobal_ Dovezi: nu am Alte detalii: eu am dat prin blocuri la warp arena deoarece un player stătea în capsulă afk. Eu mam dus la arena știind ca capsulele nu sunt ocupate și dacă aveam nevoie nogiciam pe iteme/bani dar acest player era afk iar eu rămăsesem fără seturi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Alobal Posted January 28, 2021 Admin Share Posted January 28, 2021 Salut @Andrei0714171! 1. Nu la dovezi trebuia sa pui poza cu mesaju pe care ti l arata cand incerci sa intri pe factions ! 2. Nu daca vrea sa stea afk in cusca la /warp arena are voie nu trebuie sa il omori tu cu bug ! O seara frumoasa !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Ban ul ramane T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts