nicusor781 Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Reclamatie staff Numele tau din joc:nicusor78 2. Numele jucătorului reclamat:TimoteiYT 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:mi-a dat de afk mining in timp ce vb pe chat (in imagine se vede clar cum am dat /glist) 4. Martori:Matei_SmK,Ra4ReS,mateo_bosu 5. Sectiune:SkyBlock 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/887upS5Insereazsă imagine din URL Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimoteiYT Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Salut nicusor imi asum greseala, mai era un player care incepe numele lui tot cu n si din cauza tab-ului ti-am dat tie kick, dar cei cu mesajul acela inainte de kick? Adica coechiperul tau te pune sa stai pe vanish sa minezi ca nu o sa te vada nimeni, sa sti ceva si daca stai cu ./v tot te vezi in ./glist sau te vede cei cu gradul de admini si cei cu gradele mai mari de admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Membrul staff va fi sactionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts