Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Hatakeer

SqmrL

Recommended Posts

Reclamatie Hatakeer

1. Numele tau din joc:Marmuradecarton

2. Numele jucătorului reclamat:Hatakeer

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Scriam si eu in rusa si se trezeste Hatakeer sa imi dea mute pentru "Toxicitate"

4. Martori:Delly_

5. Sectiune:Survival 1.16

6. Dovezi - Poze:unknown.png

Salut Marmuradecarton. Motivul pentru care ti-am dat mute pentru toxicitate este faptul ca vorbeai singur in rusa pe chat. Aici sunt dovezile care arata ca desi te-am rugat sa nu o mai faci ai continuat, ba chiar ai persistat pe aceasta tema: https://imgur.com/a/hWt67co

In cazul in care erai nativ si vorbeai doar rusa intelegeam, insa faptul ca esti roman si vorbesti rusa *singur* doar de dragul de a vedea acele caractere pe chat nu este in regula. o seara frumoasa !

Salut, @Marmuradecartonv2!
După cum a spus și colegul meu mai sus, ai fost toxic, deoarece vorbeai în rusă de unul singur!
Dacă erai nativ din Rusia, era de înțeles că vorbeai numai în rusă, dar fiind roman, făceai asta probabil doar să enervezi alți playeri și să ocupi chat-ul degeaba cu cuvinte pe care nimeni nu le înțelegea, pe langă faptul că ai fost și avertizat și de cateva ori!

Ai fost sancționat corect!

Te-aș ruga să nu mai faci reclamații din frustrare, și dacă dorești să vorbești în altă limbă, o poți face în /msg, acolo nu te sancționează nimeni, doar să nu mai ocupi chat-ul degeaba!
O seară frumoasă!
 :tc: :respins:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...