Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Propunere


team1

Recommended Posts

Propunere

1. Nume: Team1 
2. Propunere:

1)  Sa se schimbe protectiia de emerald si sa fie pusa un alt plugin tot cu protectie pvp si grief dar cu Iron , Diamant , si gold (de ex: Iron sa fie 10x10, Gold sa fie 15x15 si Diamant 25x25)

2) Sa fie bagat plugin (daca se poate )  TreeChopper= este plugin pentru copacii sa ii spargi intr-o singura bucata , ajuta la playeri care au nevoie de lemn + este foarte usor de bagat

3) Sa se scoata mancare de pe shop si sa fie bagata un warp cu mancare special pentru cine nu are mancare(daca se poate)
3. Sectiune: Survival 1.8
4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Ajuta foarte mult playeri care au nevoie de lemn si pentru a face foarte usor ,  protectiile sa fie umpic m ai usor de gasit si sa nu m ai fie atat grief 
5. Poze/Film: -
6. Ceva de adaugat?: Doar daca puteti in principal si m ai esential cea cu protectiile

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Prima propunere din partea mea are contra

A doua propunere este fara sens, daca s ar adauga TreeChopper, atunci jobul Padurar nu ar mai fi asa profitabil, adica ai sparge copacul dintr o taietura si primesti mai putin bani fata de cand il taiai pe rand, bucata cu bucata. Deci contra si la aceasta propunere.

A 3a propunere este si ea fara sens pentru ca exista deja mancarea in /shop si nu costa asa de mult, banii pt mancare ii poti face din joburi.

:contra:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...