Splash Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Mi-am uitat parola Salut,cam am nevoie de ajutor,mi-am cam uitat parola,m-ati putea ajuta sa imi recuperez contul?? am trimis deja cerere de add pe discord lui Robi#0095,si mi-ar placea sa imi pot recupera contul,username-ul meu de pe MC este MarianSplash,si pe discord este Splash,daca ma puteti ajuta,ar fi perfect,o zi/seara/dimineata(depinde de cand vedeti aceasta cerere de recuperare)frumoasa. Nu stiu daca trebuia sa pun acest topic la reclamatii,dar,nu am gasit o sectiune de recuperat parola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scoica Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Salut,te-as sfatui sa ii dai dm(direct message)/mesaj direct lui Robi,deoarece poate dura pana vede el ca i-ai dat add,daca ii dai mesaj direct probabil vei salva mult timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Salut, daca ti ai uitat parola la cont, trimite i mesaj in privat pe discord lui Robi sau lui xiremen, iti las conturile lor mai jos. Robi#0095 / xiremen#5736 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Acum 9 ore, Scrumpkins a spus: Salut, daca ti ai uitat parola la cont, trimite i mesaj in privat pe discord lui Robi sau lui xiremen, iti las conturile lor mai jos. Robi#0095 / xiremen#5736 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts