Scrumpkins Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 [Moderator] Scrumpkins Nume: Scrumpkins Varsta [ minim 14 ani ] : 14 (intr o luna si putin fac 15) CNP [ Primele 7 cifre ] : 5060326 Motiv : Vreau sa ajut addicted2, atat si pe serverul de minecraft, dar si pe forum. Am vazut multe topic uri deschise/uitate + ca vreau sa ajut playerii noi/vechi care nu se descurca cu forumul sau cu alte informatii. Contact Discord: Scrumpkins#1651 Experienţă : 7/10 (nu am mai moderat un forum de ceva timp, dar pot reinvata ca sa fiu 10/10) Cat timp poti oferi forumului : 6 ore, poate si mai mult. Locul unde doresti sa moderezi : Oriunde este nevoie, am vazut ca sunt multe reclamatii care nu au fost inchise si sunt uitate + alte topicuri din diferite sectiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted February 3, 2021 Author Share Posted February 3, 2021 Mi am schimbat username ul de la discord, noul username este: Stefan0_#1651 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 ai nevoie de minim 40 de post-uri pentru aceasta functie, abea ai trecut de acel prag, forumul nu este atat de aglomerat momentan, 2 moderatori +liderii sectionali si managerii, momentan tinem sub control traficul de zi cu zi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 In acea perioada, dupa cum a spus si colegul meu, nu indeplineai conditiile necesare pentru a aplica. In caz ca inca mai doresti aceasta functie, revino cu o cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts