StayDown Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Reclamatie AlertSky Reclamatie AlertSky 1. Numele tau din joc: AlCaponeTSA 2. Numele jucătorului reclamat:AlertSky 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mute aiurea pt spam desi nu era spam 4. Martori: Iannis2009 5. Sectiune:BedWars 6. Dovezi - Poze:Imgur: The magic of the Internet Nu vreau sa primeasca el nimic doar sa fie sters mute ul din hist Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlertSky Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Salut AlCaponeTSA,imi cer scuze te am sancionat din greseala am vrut sa l sanctionez pe NuSuntiulian1903 ca spama si m am uitat la numele tau din greseala dovada : https://imgur.com/a/d2rXQZE si pentru cele intamplate imi asum.. te salut si imi cer scuze inca o data Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayDown Posted February 2, 2021 Author Share Posted February 2, 2021 Mda nu e nici o problema se mai intmpla eu nu vreau sa fii sanctionat tu... nu de asta am facut reclamatie doar vreau sa nu mai am mute ul acela in hist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Buna, @StayDown! Ma bucur ca s-a rezolvat problema. Daca doresti sa aplici ca helper (ai spus ca vrei un hist curat) si te deranjeaza acea sanctiune, te rog sa atasezi acest link spunand ca ai o sanctiune acordata gresit. Multumesc de intelegere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts