Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !
Sign in to follow this  
AlexRoYTBRO

As dori sa fiu helper

Recommended Posts

As dori sa fiu helper

Sunt Alex,am 15 ani si ma joc minecraft din 2013,deci sunt OG cum s-ar zice..In orice caz as dori sa aplic pentru Rank-ul de helper pe Server-ul de minecraft play.addicted2.com.Contul pe care Aplic pentru Rank-ul de helper este numit AlexRoYTBRO,si,in momentul de fata,sunt online pe server!Va rog sa imi acceptati oferta si sa ma faceti helper!O zi buna!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut @AlexRoYTBRO!Dacă doresti să faci o cerere helper, ai de respectat un model:

De asemenea, te-as ruga sa mai astepti o vreme pana la urmatoarea ta cerere, macar doua saptamani, intrucat ai acumulat aproximativ 20 de sanctiuni la Survival 1.16 doar in ultimele 10 zile, destul de grav!Poti reveni cu o noua cerere dupa aceasta perioada, iar intre timp iti recomand sa citesti regulamentele si modelul de la cereri.

Asadar, votul meu final este

0BwRDB4.png

Mult succes in continuare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut @AlexRoYTBRO   daca doresti sa faci o cerere , ai de respectat un regulament . Ma m uitat in istoricul tau si ai cam multe sanctiuni acumulate  Cea ce inseamna ca nu e prea bine.. Te rog sa revii cu inca o cerere peste 1 saptamana  sau 2 saptamani . Trebuie sa citesti Regulamentul      De la mine ai un CONTRA  o zii/seara frumoasa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, @AlexRoYTBRO!
Mai ai încă două cereri deschise, și trebuie să ai la cunoștință că ai voie să faci doar o singură cerere helper pe săptămană!
De asemenea, nu ai respectat modelul, care este următorul: 

Te rog să revii cu o nouă cerere peste 7 zile din momentul cand ai fost respins la ultima ta cerere, respectand modelul de mai sus și toate cerințele cerute de acesta!
O zi frumoasă!
 :tc:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...