bbymata Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Plangere [Raziel&AndreiFnaf] .1Numele tau din joc:L1NuXu 2. Numele jucătorului reclamat:Andreifnaf&raziel 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: ban pt refuz control cand eu is afk de mai bine de 20 min ca eram la masa =]]]]]]]] 4. Martori:- 5. Sectiune:assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/BrUUwvJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
godraziel Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 pe aceasta filmare este dovada cu cele 3 minute acordate si dovada cum mi-a spus Jucatorul care te-a raportat pe /ac daca ai fost la pvp si ai facut pvp cu el si a raspuns cu da se vede la minutul 2:40 / Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlbbymadaV3 Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 @godrazieldaca cineva iti spune ca am fost la pvp cu el, tu te iei dupa el inloc sa dai invsee sa vezi? Sau sa dai tp la el? Adica, mai pe scurt daca el iti zice sa te arunci in fantana te arunci dupa el, nu? Ok altu cu iq pe -0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFnaf11 Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Raziel decat mi-a zis sa iti dau ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts