zTheVladxD Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Reclamatie staf TedorTio 1.numele tau din joc:AndreiBossyt3 2.numele jucatorului reclamat:TedorTio 3:motivul si descrierea situatie pe care il reclamati:promovare hack 4.martori:toata sectiunea 5sectiune:bw 6.dovezi:https://imgur.com/a/u9kGZT0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeodorTio Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 (edited) In primul rand as dori sa ma apar prin a zice ca dupa acel mesaj am scris ca hack-ul nu este bun si ca era doar o gluma Nu am promovat niciun hack si nu voi promova Unul din martori a fost alexsiat care stie ca dupa am zis ca nu promovez nici-un hack si ca hack-urile sunt folosite doar de oameni care vor sa strice distractia altora Imi cer scuze pentru aceasta neintelegere Edited February 3, 2021 by TeodorTio Greseala Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Buna. Nu prea este un motiv de reclamatie. Membrul staff a spus asta intr un mod ironic. TOPIC INCHIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts