Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie pyven

CristiMCT

Recommended Posts

reclamatie pyven

1. Numele tau din joc: CristiMCT

2. Numele jucătorului reclamat: Pyven

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: ban aiurea [ as vrea filmarea cu "vape-ul" pe care il am si totodata as vrea sa stiu de cand ai voie sa te uiti in yahoo la mine , mersi

4. Martori: qVooDoo , Zquare , David_Matei , Yasuoez , XHODIPAL 

5. Sectiune: Assassins

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/lfhA8Ci

Buna. Am fost martora la ceea ce s a intamplat, CristiMCT era in conferinta cu noi. Pyven a intrat pe sectiune si i a cerut control pe /msg, ceea ce nu avea voie, in jurul orel 4 (dimineata).  Pyven a sustinut faptul ca, vape ul se gaseste cu gmail ul/yahoo ul, ceea ce nu prea are sens. In plus, pe windows 7 nu merge vape ul.

1. 666autoclicker nu e un hack , e un cont de minecraft nedetinut de mine , se poate vedea in a 3-a ta poza ca e un chat din minecraft 

2. de cand merge vape-ul pe windows 7 , te rog frumos sa te informezi inainte sa imparti ban-uri aiurea , multumesc , astept filmarea

3. in dovada cu vape-ul , scrie fix deasupra la ce ai subliniat tu FORMUM.vape.gg ,  nu scrie niciunde in regulament ca nu am voie sa ma uit pe formulul lor 

Edited by CristiMCT

Salut, am fost martor ( pe voice cu cristi ...)

Pe win 7 nu merge vape ul, iar daca voiai sa i faci control trebuia sa i spui pe chat, nu pe tell ca sa stie si jucatorii, era in jur de ora 4 dimineata, nu trebuie sa intri pe gmail si yahoo, iar din pozele pe care le ai pus se vede oricum ca era un chat acolo si nu era un hack. Asteptam decizia unui manager.

Salut, am fost martor la acest eveniment pe confa cu pyven. El sa uitat in disk investigator si a gasit auto si vape ul.Vape ul merge pe win 7 , cand cumperi vape iti trebuie sa pui un email si o parola , si apoi dupa ce ai cumparat vape ul iti trimite licenta pe gmail si el a vrut sa verifice sa vada daca i-a trimis o licenta de vape, (Asa sunt la toate ghost client urile) poate confirma si Pyven ca eram confa cu el si cu altii si printre ei se aflau si EricMihai004 si fancy + puteti sa cautati si pe youtube sa vedeti ca merge si pe win 7 vape ul, pentru ca alte ghost client uri pe scurt itami,koid nu merg pe win 7 dar vape ul merge . Dupa cum a trimis si mai sus Pyven dovezi am sa le dau si eu si am sa explic putin https://imgur.com/a/rV7ozdi in prima poza vezi clar ca ai intrat pe vape.gg si la account apoi ai forumul de la vape apoi mai ai inca 3 vizite pe site ul de la vape, apoi in a 2-a poza vezi clar cum ai 2 site uri de la autoclicker apoi ai jucat cu numele 666autoclicker un cont facut de tine cum ai zis si tu, pentru ca dupa 666autoclicker sunt mesaje de la add2 . Zquare tu find staff trebuie sa stii ca vape ul merge pe win 7 la fel si tu qVooDoo atat timp cat voi sunteti staff ar trebuii sa stiti. Asteptam decizia unui manager. Bafta! EDIT : Mai vreau sa adaug ca daca nu mergea vape ul pe win 7 nu mergea nici ala crackat atat!

Edited by arymo

salut, am fost martor la control (am fost vc cu piven) el s a uitat in yahoo si in gmail pt ca daca vrei sa iti iei vape trb sa primesti verificare pe gmail/yahoo(are sens) si oricum acolo erau 2 conturi de email a intrat 2 secunde si a iesit 
vape ul merge si pe windows 7  ( poti gasi pe youtube multe tutoriale)
nu scrie nicaieri ca trebuie sa ii scrie pe chat cand il ia la control deci poate sa ii scrie si in msg atata timp cat nu scrie nicaieri ca nu are voie
+ ca aveai stringuri de auto

Edited by EricMihai004

Imi cer scuze ca intervin, chiar daca ar fi adevarat si e nevoie de verificare pe gmail pentru vape, nu avea voie sa se uite, e ceva privat.

8..8 In cazul in care sunteti luat la control, programul care va fii utilizat in prim plan este AnyDesk sau Team Viewer. In cazul in care PC-ul player-ului respectiv nu suporta aceste programe, se va folosii Screen Sharing de la Discord. Daca un jucator nu accepta controlul prin intermediul programelor furnizate mai sus, acesta va fii sanctionat pentru "Necooperare control".

Managerii ne au spus foarte clar, programele acceptate pentru control sunt cele esentiale: last activity, process hacker, regscanner, everything, dar se pot folosi si paladin si avenge. In cazul in care refuza aceste programe, aveai tot dreptul sa il sanctionezi. Asteptam filmarea, unde apare foarte clar ca i ai spus ca, daca nu te lasa sa verifici, va primi ban. 

Vape.gg are - ghost client urile (ex : lite v4 etc) si poate avea si manthe clicker care poate fi folosit pe 1.7.

Cand cumperi o licenta pentru orice ghost client , primesti confirmarea pe email.

Iar la ss l am luat pentru ca primea report uri si cat despre metodele de SS pe cale le fac o parte din voi sunt destul de inapoiate pentru cheat urile de astazi  : 
https://imgur.com/a/zTrTrxG 

Video cu SS :  

A

voi reveni imediat ce mi aduc ochelarii cu double protectiune de CRINGE si BULLSHIT pe care il vad 

newbie ce i ai gasit a fost cookie de la site ul vape si autoclicker nu e nicio dovada ca a fost executat vreunu sau ca l a folosit cica ban mai scurt ca admiti te crezi pe practice learn 2 ss