Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Propunere Survival 1.16.4

Tayn

Recommended Posts

Propunere Survival 1.16.4

1. Nume:Tayn_
2. Propunere:Sa se faca sansa la mob coins mai mare sau sa se faca preturile la /mobcoins mai mici
3. Sectiune:Survival 1.16.4
4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:va ajuta jucatorii sa ia chestii mai repede, sansele sunt mega mici si este foarte greu sa faci rost de mob coins
5. Poze/Film:...
6. Ceva de adaugat?:nu

Salut, @Tayn!
Consider că aceasta propunere nu este bună, deoarece la momentul actual, prețurile pe shop-ul ./mobcoins sunt destul de bune, nici prea scumpe, dar nici prea ieftine. Dacă s-ar ieftinii, playerii ar cumpăra excesiv aceste iteme, și după shop-ul ar fii cam degeaba. Cat despre șansa de a-ți pica mobcoins de la mobi, cred că și aceasta este în regulă, la momentul actual, șansa de ați pica mobcoins de la un mob este de 8-12%, și părerea mea este că șansa nu mai trebuie crescută sau micșorată, deoarece acum există destule spawnere și tot felul de ferme unde poți farma, și într-o zi poți face și 10 mii de mobcoins, spun asta deoarece și eu am făcut acest lucru în trecut!
 :contra:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...