Tayn Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Propunere Survival 1.16.4 1. Nume:Tayn_2. Propunere:Sa se faca sansa la mob coins mai mare sau sa se faca preturile la /mobcoins mai mici3. Sectiune:Survival 1.16.44. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:va ajuta jucatorii sa ia chestii mai repede, sansele sunt mega mici si este foarte greu sa faci rost de mob coins5. Poze/Film:...6. Ceva de adaugat?:nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Salut, @Tayn! Consider că aceasta propunere nu este bună, deoarece la momentul actual, prețurile pe shop-ul ./mobcoins sunt destul de bune, nici prea scumpe, dar nici prea ieftine. Dacă s-ar ieftinii, playerii ar cumpăra excesiv aceste iteme, și după shop-ul ar fii cam degeaba. Cat despre șansa de a-ți pica mobcoins de la mobi, cred că și aceasta este în regulă, la momentul actual, șansa de ați pica mobcoins de la un mob este de 8-12%, și părerea mea este că șansa nu mai trebuie crescută sau micșorată, deoarece acum există destule spawnere și tot felul de ferme unde poți farma, și într-o zi poți face și 10 mii de mobcoins, spun asta deoarece și eu am făcut acest lucru în trecut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts