Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie pyven


makemoneynotfriends

Recommended Posts

reclamatie pyven

MODEL

1. Numele tau din joc: Lil_Hacks

2. Numele jucătorului reclamat: Pyven

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: ban aiurea ( mi-a bagat paladin, iar pc-ul meu fiind mai lent , s-a plictisit sa astepte , a iesit de pe anydesk si mi-a dat pe msg un link pe care sa intru , eu neintrand deoarece nu am incredere , nu cer sa primesc unban , din moment ce eu am refuzat sa intru pe link , dar nu mi se pare ok sa iesi din anydesk , dupa sa mi dai mie ban pe motiv refuz control , doar pentru ca refuz sa intru pe link-ul unui necunoscut practic , asa ca sper ca pe viitor sa fi mai intelegator cu jucatorii si sa nu ti-o mai arzi gangsta , PS: nu stiu daca ai voie sa dai partajare unui alt jucator (arymo) in timpul controlului meu , pana la urma e spatiul meu personal , si te poate influenta , nu am dat cu parul , doar am subliniat , o zi faina!

4. Martori: CristiMCT

5. Sectiune: Assassins

6. Dovezi - Poze:  https://denisssss69.imgur.com/all/?third_party=1

Link to comment
Share on other sites

am fost voice cu Lil_hacks in timpul controlului si presupun ca poate confirma toată secțiunea ca i-a cerut sa între pe un link ca sa poată continua controlul fără anydesk, el neavând încredere nu a acceptat pentru ca, pana la urma nu e obligat sa între pe toată link-urile trimise pe chat, așteptăm decizia unui grad superior! seara faina

Link to comment
Share on other sites

Salutare  - In primul rand vezi ca nu iti merge poza.
Ai primit ban pentru necooperare la ss mai aveai un ban pt hack de aceea ai 12h.
In cazul tau nu ai cooperat in timpul ss-ului caz pentru care ai fost banat . O zi frumoasa sa aveti -  

 

Edited by Pyven
Link to comment
Share on other sites

mulțumesc pentru dovada, dar este exact ce am spus si eu, vrei sa imi faci control fără anydesk doar pentru ca... ti-e lene sa aștepți pe anydesk fiindca imi merge greu? anyway, nici tu nu cred ca ai întra pe un link trimis de mine în msg:))) fiind același context nu avem decât sa așteptăm decizia unui grad superior. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...