Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Glubi5 (cont principal) si Wasureta (cont secundar)/LupusVII

Ducadamul

Recommended Posts

Plangere Glubi5 (cont principal) si Wasureta (cont secundar)/LupusVII

1. Numele tau din joc:Glubi5 si Wasureta

2. Numele jucătorului reclamat:LupusVII

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Am facut un cont secundar de bedwars pentru ca pe cel principal (Glubi5) eram maxat 100k bani alea alea toate kiturile, infine, mi am facut un cont cu numele Wasureta pentru a ma juca sa ma maxez si pe acela, bun, ma bag la duo, ma reclameaza cineva pe ac pentru hack desi facusem un meta de 3 blocuri unde il puteam tine in combo si asta am si facut si l am omorat si am castigat meciul ala, ma mai bag la un meci iau kick, reintru dupa pe sectiune vad fain acolo ca scrie Lupus ca am 3m control anydesk alea alea i am dat codu intr un minut si incepe controlu, nu stiu de ce l o tot scos de 2-3 ori, se uita doar sa vada ca am x mouse button nu si de cand ii modificat aceasta aplicatie care este interzisa si sunt constient de asta, desi nu am folosit o iau ban pentru hack, intru dupa cu celalalt cont Glubi5 incerc sa explic situatia pe chat desi iar imi iau control pentru ca nu s a uitat sa vada cand o fost modificata aplicatia, dupa se uita dar nu gaseste data modificata de la x mouse button desi dupa control am intrat pe task manager am intrat cu click dreapta + open file location la x mouse button si data modificata nu este din acest an, poza e mai jos, dupa se incheie controlu ma trezesc si cu alt ban pe contul principal (Glubi5) pentru ban avoid, cam atata am avut de zis.

4. Martori:Probabil snaz_ si alexsiat tot helperi de pe sectiunea bedwars

5. Sectiune:Bedwars

6. Dovezi - Poze:unknown.png

Edited by Glubi5

Buna. Membrului staff nu ii merge forum ul, asa ca am primit in privat dovezile cu controlul. 

Din cate am inteles, cu acel program poti modifica data cand a fost folosit. 

Apare foarte clar ca nu a fost utilizat niciunul. 

Dar, pentru ca LupusVII nu te a verificat si cu last activity, ca sa urmareasca daca a fost sau nu folosit, putem spune ca membrul staff a gresit si va fi sanctionat. 

TOPIC INCHIS

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...